Solsegel är perfekt till altanen

Ett solsegel är ett slags solskydd kan man säga. Det är ett stort stycke tyg, som ser ut som ett segel och som man sätter upp på altanen eller andra passande ställen. Du kan köpa solsegel från Designsegel. Detta företag tillverkar solsegel för alla sorters miljöer.

Du kan måttbeställa dem så att de passar perfekt där du ska ha dem. Materialet i dessa segel är perfekt, då de dels är estetiskt tilltalande så väl som att de har rätt sorts UV-skydd samt ger dig skugga. Det finns även vattentäta alternativ så att de fungerar om det skulle regna. Så varför inte satsa på denna typen av solskydd istället för att ha ett parasoll eller två? Du kan få solseglet i den storlek du vill!

Använd er av ett taksegel

Taksegel är ett annat namn för solsegel. Köper du ett solsegel från Designsegel så gör du ett bra val. Det blir som att ha ett tak ute, som kan skydda mot både sol och regn. Det kan vara skönt att ha ett rejält solskydd i form av ett segel att sitta under. Även om det ser ut som ett segel, eller en segelduk, så är det inte exakt samma sak. De har tillverkats på olika sätt. Det så att de passar till det de är tänkt för. Många av oss vill gärna njuta av sommaren ute, oavsett om solen skiner eller om det regnar lite. Då är det ett bra alternativ med detta solskydd, eftersom att det blir som ett tak som skyddar dig mot det mesta.