Flyttstäd av proffs i Mölndal

Att göra en flyttstädning är otroligt krävande oavsett hur stor eller liten bostad som man har eftersom att man måste vara extremt noggrann för att inte lämna någon smuts eller skit efter sig till de nya som ska flytta in. Men självklart tar det mer tid för ett stort hus än en liten lägenhet men det är alltid lika viktigt med ett perfekt skinande rent resultat. Därför är det många som idag väljer att anlita flyttstäd Mölndal för att man aldrig ska behöva oroa sig för att städningen inte ska hålla måttet, något som ofta innebär straffavgift och omstädning, något som ni direkt slipper om ni från början istället väljer att anlita Direktflytt AB för flyttstädning i Mölndal. 

Billiga priser och proffsigt resultat

Hos Direktflytt AB har man arbetat länge med såväl flyttstädning som packning, flytt och transport och ni kan alltid känna er trygga med att de har erfarenhet och kan skräddarsy lösningar efter just era önskemål och behov. Oavsett om ni ska flytta från ett hus, en lägenhet eller en kontorsbyggnad kan de alltid hjälpa er med flyttstäd, packning, transport och frakt samt uppackning för att ni ska kunna ta hjälp med de delar som ni vill och behöver. Självklart får ni alltid en offert innan ni beställer arbetet och ni kommer alltid att få riktigt billiga och förmånliga priser och dem är absolut det självklara valet för dig som vill anlita proffs i Mölndal och betala rimliga priser. 

Miljötänk i sin policy

För att inte släppa ut onödiga kemikalier eller påverka vår natur och miljö negativt har man även på Direktflytt AB ett miljötänk i sin policy som innebär att de väljer städmedel med omsorg och flyttstädar på ett miljövänligt sätt helt enkelt utan att för den skull tumma på det perfekta slutresultatet, de är även så trygga i sitt arbete att ni alltid får en nöjd- kund garanti på all städning som de utför.