Weekly News

Stolta innehavare av R-licens

Vad är R-licens? - R-licens är en etisk kvalitetsmärkning för rekommenderade företag

R-licens är den etiska markören som kommunicerar trovärdighet och ansvarstagande mot kunder och medarbetare. R-licens är en etisk kvalitetsmärkning som identifierar och synliggör företag vilka har ett etiskt förhållningssätt. R-licens utfärdas av R-Företagen. För att erhålla en R-licens måste ett företag genomgå en rekommendationsprocess. R-Företagen samarbetar med många duktiga och engagerade företagsledare och chefer ute i landet som bidrar med sin erfarenhet och med sina goda företagskontakter. Deras roll är av stor betydelse när det gäller att lokalisera företag som är kända för god företagskultur. Licensmärkets R står för rekommenderat företag.

R-licensinnehavare tror på betydelsen av att långsiktigt bidra till en god företagskultur och samhällsutveckling, där omtanke och ärlighet utgör viktiga ledstjärnor i ett medmänskligt företags- och samhällsklimat. Etikpolicyn för R-licens med dess handlingsprinciper utgör ett rättesnöre för hur licensinnehavare uppträder.

Här är sju stolta innehavare av R-licens:
Servicekuben – Din totalleverantör av byggnadslösningar!

Mångsidig byggare som sätter kundens behov främst. Vår affärsidé är att du som kund skall känna dig trygg med oss som leverantör, där vi tar hand om själva byggprocessen och uppfyller dina krav och behov. Vi är en totalleverantör av byggnadslösningar i Sydvästra Skåne och har byggt upp vårt kunnande under mer än 30 år. 

Med stor flexibilitet och problemlösningsförmåga tar vi oss an allt från små uppdrag till större komplexa projekt, lägenheter, lokaler, industrier, skolor, offentliga byggnader med mera. Oavsett om det gäller serviceuppdrag, renovering, ny-, om- och tillbyggnader är det uppdrag för oss. Vi erbjuder oss gärna att arbeta i samverkan - där vi gemensamt tar ansvar för uppsatta mål vad avser produktion, kvalitet och ekonomi. Sedan hösten 2014 är vi ett R-licensierat företag, som står för god affärsetik. Vi är proffs i alla lägen!

Läs mer på: www.servicekuben.seElektro Kroon AB ett rekommenderat företag!

Elektro Kroon AB har blivit rekommenderade på grund av sitt sätt att agera mot kunder, medarbetare, leverantörer och andra intressenter. Elektro Kroon AB lämnar alltid garanti på sina arbeten.
– Vi har högsta tillit till den hårdvara vi använder och utbildar också vår personal kontinuerligt. Våra medarbetare tillhör de bästa och är huvudorsaken till vår framfart och vår precision. Hade vi inte ställt så höga krav hade vi inte varit där vi är i dag, berättar Johnny Kroon. 

Elektro Kroon AB har sitt säte i Limhamn och har under åren sen starten 2002 byggt upp en stark relation till våra kunder, stora som små. Tanken är att man skall känna att vi bryr oss om just dig, vare sig vi är hos en privatperson som vill ha ett extra uttag installerat eller vi har ett stort projekt för miljoner. Våra montörer är våra ambassadörer och vi jobbar kontinuerligt med personalen för att vi skall kunna hjälpa våra kunder i största möjliga utsträckning.

Läs mer om företaget på: elektrokroon.seKunden är alltid i centrum hos Frese Skyltar AB!

Hög kvalitet, hantverksmässig precision, ett nära samarbete, respekt och omsorg om våra kunder, har präglat Frese Skyltar AB sedan företaget grundades 1924 av Richard Frese. Företaget är ett av de äldsta och största företagen i Sverige för framtagning av skyltar och gravyrer. Med kunder från Kiruna i norr till Italien i söder har vi efter starten utvecklats till att bli ett modernt företag inom gravyrteknik och skyltproduktion.

Frese Skyltar lägger ner stor omsorg inom områden som miljö, produktion, kvalitet och leveranssäkerhet. Våra relationer till kunderna bygger på långvarigt och ömsesidigt förtroende, som utvecklats genom åren tack vare kunskap, erfarenhet, förståelse och intuition. Frese Skyltar har blivit rekommenderade på grund av sitt sätt att agera mot kunder, medarbetare, leverantörer och andra intressenter. Vi har förbundits att ta ett etiskt ansvar och följa etikpolicyn för R-licens. R-Företagen genomför återkommande mätningar för att verifiera företagskulturen hos oss.

Läs mer om oss på: www.freseskyltar.seGyllix & Co Fönsterputs AB - Vi levererar högsta kvalitet!

Vi erbjuder fönsterputsning för företag och privatpersoner i Malmö, Lund och hela Skåne med duktiga och erfarna fönsterputsare. Våra tjänster uppskattas av både företag och privatpersoner som behöver fönsterputs med bästa service. När det gäller fönsterputsning är vår målsättning att alltid leverera fönsterputstjänster av högsta kvalitet till våra kunders fulla belåtenhet. Sedan 2017 är vi även ISO-certifierade enligt ISO-9001:2015 och ISO 14001:2015, vilket är våra styrsystem för vårt kvalitets och miljöarbete.

Du kan därför känna dig trygg med att anlita Gyllix & Co Fönsterputs AB. Våra noggranna och lyhörda fönsterputsare vill att du som kund ska känna dig helt nöjd efter avslutat arbete. Ett väletablerat företag som tar hand om kunderna och era behov. Vi vill vara det självklara valet när ni behöver hjälp med fönsterputsning oavsett storlek på uppdraget. Vi är även ett R-licensierat företag och etikpolicyn för R-licens står som grund för våra etiska värderingar.

Läs mer på: www.gyllix.comTeam Skåne Bygg AB – Din byggare i Skåne!

Team Skåne Bygg AB har funnits i branschen sedan 1999. Vi är ett företag med det stora företagets kompetens och det lilla företagets snabba beslutsvägar och nära kundrelationer. Vårt verksamhetsområde är i huvudsak Öresundsregionen. Sedan våren 2015 är vi ett R-licensierat företag. 

Vi utför ny- och ombyggnader av kommersiella fastigheter samt ombyggnad av bostadshus till bostadsrättsföreningar, kommunala och privata fastighetsägare. 
Vår serviceavdelning har stort yrkeskunnande och med ett antal servicebilar kan vi utföra små som stora serviceprojekt. I allt vårt handlande uppträder vi professionellt och etikpolicyn för R-licens som grund.

Maila för mer info på: info@teamskane.se eller besök på hemsida: www.teamskane.se
Bege Plattform & ställning AB står för hög säkerhet, hög servicegrad och levererar alltid i tid!

Vi har mer än 40 års erfarenhet av branschen och strävar hela tiden att upprätta en hög servicenivå i naturlig kombination med en hög säkerhetsnivå. Våra kvalificerade medarbetare är specialister på att hantera alla typer av ställningsbyggnation. Uteslutande använder vi fasta ställningar som är helt tillverkade i stål och saknar därför organiskt material. Våra arbetsplattformar erbjuder flexibla och kostnadseffektiva lösningar vid exempelvis fasadarbeten på olika typer av byggnader. Estetiskt tilltalande ställningsbyggen är en naturlig del av vår vardag. Den kunskap vi besitter hjälper er att nå högre höjder med hög säkerhetsgrad. Med bland annat denna värdegrund kan vi erbjuda ett brett sortiment av en av marknadens mest hållbara och säkraste ställningar i stål och aluminium.

Arbetsplattformar är till skillnad från fast ställning ständigt flexibla i höjdled. Konstruktionen medför att flera arbetsplattformar kan kopplas samman och samköras. Detta kan leda till en bättre effektivitet i nyttjandet. Vi bistår kunden med beräkning och planering för deras bästa lösning i frågor kring ställningar. Då vi är störst i Skandinaven på arbetsplattformar har vi en gedigen kunskap inom området. Vid varje projekt utförs en noggrann besiktning innan ställning eller arbetsplattform får beträdas och tas i bruk. Våra kunder erbjuds total service även för alla typer av formjobb där vi är helhetsleverantören!

Läs mer om oss på: www.begeab.se
RC Måleri tar hand om helheten!

Vi vet hur mycket planering det krävs för att ändra om sitt hem eller företag och att få alla i omgivningen att bli nöjda med de val som görs. Ibland är det inte helt lätt att titta på ett färgprov, men oroa dig inte. Vi hjälper dig att hitta lösningar för att skapa en känsla som du kan trivas med länge. För oss är det alltid kunden och kvaliteten som är viktigast. Detta innebär att vi lägger ner mycket energi på att ta reda på vad varje unikt projekt kräver för ett fullgott resultat.

Vi är ett väletablerat företag som grundades 1988 och har sedan dess verkat i stora delar av Sydvästra Skåne. RC Måleri arbetar utifrån den enkla idén att skapa och utveckla professionella tjänster inom måleriet som både företag och privatkunder kan känna sig tillfreds med. För både privatpersoner och företag kan det kännas som en djungel när man ska välja rätt måleri. Vi är din målare i Malmö, Ystad, Lund, ja hela Skåne.


Fakta


Dela artikeln

Journalist

Johanna Sjöberg

Fler artiklar