Weekly News

Kenneth Edlund. REGIONER

Lösningar för alla behov

Fastighetsbolaget Umeå Logistikpark kan tillgodose sina kunders behov, oavsett om de söker kontor, lager, uppställningsyta för sina lastbilar och containrar eller en hamn till lastpråmar. Skulle behoven vara mer specifika, finns även möjlighet att hjälpa kunden med yta där de kan bygga nytt eller bygga om.

Företaget sitter inne på över 100 000 kvadratmeter lokalyta och lika mycket markyta i och utanför Umeå. I Hörnefors tre mil söder om Umeå har företaget ett större före detta fabriksområde och även en hamn där mindre fartyg och lastpråmar kan lägga till.

– Vi kan hjälpa våra kunder med det de har behov av och vi har gott om yta och möjligheter för att se till att de får precis det de behöver hos oss, säger företagets VD Kenneth Edlund.

Familjeföretaget sysselsätter i dag omkring tio personer och ägs av Kenneth och Helén Edlund.

I mars förra året gav länsstyrelsen klartecken till genomförandet av den tredje och sista etappen i vindkraftsparken 1101 i Markbygden utanför Piteå. När den står helt klar kommer vindkraftsparken, som blir den största i Sverige, att bestå av 1 101 vindkraftverk med en totalhöjd på över 180 meter vardera.


Dela artikeln

Journalist

Maya Verma Alm

Fler artiklar